Het is een goede zaak dat je hier gekomen bent. Voor jou ligt een weg naar intens geluk, als jij daarvoor kiest. Je bent hier waarschijnlijk gekomen om meer succes en zelfvertrouwen met vrouwen te krijgen. Wist je trouwens dat het niet uitmaakt hoeveel succes je nu al hebt met vrouwen? Momenteel denken ze misschien wel dat je een sukkel bent. Of misschien heb je zelf bepaalde onzekerheden over je uiterlijk.

 

Maar stel, je ziet er niet uit.. met mijn techniek zul je dan alsnog haar aan durven kijken en zij zal zich zelfs bij het alleen aankijken al realiseren dat zij te maken heeft met een echte man. Zal je uiterlijk dan echt nog wel een issue zijn? Maak jij je straks nog druk over je uiterlijk wanneer zij zich compleet veilig voelt bij je?

 

Je bent waarschijnlijk in je hoofd constant vergelijkingen aan het maken met andere mannen waarmee zij aan het daten is. Maar hoe geweldig zijn die andere mannen die zij tegenkomt nou echt? Ik kan me nog een instant date van mijzelf herinneren met een meisje die al een vriend had. Een instant date is een date met een meisje die je op straat aanspreekt en waarmee je tien minuten na kennismaking een drankje gaat doen in een kroeg of op het terras. Zij had dus een vriend, maar zij ging mee op mijn uitnodiging om wat te gaan drinken (wil je dit trouwens ook leren, lees dan mijn artikel over vrouwen aanspreken op straat).

 

Het is niet zo dat deze dame negatief sprak over haar vriend op de date, maar telkens wanneer zij over hem sprak ging zij met haar ring spelen. Waarschijnlijk een ring die zij van haar vriend heeft gehad. Maar wanneer een meisje met haar ring gaat spelen terwijl zij over haar vriend praat, dan is zij in werkelijkheid aan het twijfelen over haar relatie. Ik realiseerde mij meteen dat ik een zekere verantwoordelijk had. Zij vond mij immers leuker (dit bleek ook uit latere SMS-jes die zij uit eigen initiatief begon te sturen).

 

Ik beantwoordde haar SMS-jes niet. Ik had haar kunnen verleiden, maar zij had al jaren een relatie met een man. Als meesterverleider moet je je verantwoordelijkheden kennen. Een meesterverleider is niet de klootzak die iedereen zich voorstelt. Je kent het wel, die mannen die alleen maar met vrouwen omgaan en onaardig zijn tegen andere mannen. Dat zijn geen echte meesterverleiders. Hun zelfvertrouwen is te klein om jou te laten praten met hun vriendin. Alleen maar jaloezie en ongezellige gesprekken.

 

Stuit jij op een vrouw met een relatie, dan kun je besluiten om haar te verleiden als je dat wilt. In het geval dat ik net beschreef koos ik er zelf voor om het niet te doen. Wees je er van bewust dat ze jou wel leuker zal vinden dan haar eigen vriend wanneer je mijn techniek precies zo volgt zoals ik het voorschrijf.

 

Dit brengt mij meteen tot het volgende punt dat ik wil bespreken.

 

 

De selectiecriteria van een meesterverleider

Met mijn techniek van Ultradiepe Magnetische Aantrekkingskracht zul jij elke vrouw kunnen verleiden die je wilt. Maar waarschijnlijk wil jij niet elke vrouw verleiden die je tegenkomt. Dan zul je dus iets moeten doen aan je selectiecriteria. Veel mannen gedragen zich bij elke vrouw alsof zij een potentiƫle partner is. Vraag jezelf eens af wat voor vrouw je zoekt.

 

Beschrijf je droomvrouw:

 

  • Welke interesses moet zij met jou delen?
  • Hoe ziet zij zichzelf over tien jaar?
  • Is zij een feestbeest of liever gezellig thuis op de bank?
  • Is zij onafhankelijk op het gebied van geld, werk en woning?
  • Heeft zij wel of geen eigen vriendenkring?

 

Pak pen en papier en schrijf de antwoorden op bovenstaande vragen op. Beter nog: open een tekstverwerker op je computer en print de antwoorden drie keer uit. Hang ze op de volgende plekken: boven je bed aan het plafond, in je badkamer en in je woonkamer. Print er toch maar vier uit: vannacht ga jij de wekker om drie uur zetten en de bovenstaande antwoorden in slaaptoestand lezen. Jij wilt onbewust vrouwen aantrekken? Dan zul jij onbewust vrouwen aantrekken.

 

De droomvrouw die je hebt beschreven zal binnenkort in jouw leven verschijnen wanneer je mijn techniek volgt en ook de oefeningen uitvoert die ik voorschrijf. Doe je dit niet, dan is er ook geen garantie dat je daadwerkelijk je droomvrouw tegenkomt. Hieronder volgt een visualisatieoefening die je het beste nu meteen kunt uitvoeren.

 

 

Visualisatie oefening

Jij hebt nu een aantal kenmerken van jouw droomvrouw opgeschreven of uitgeprint. Jij weet nu vijf of meer eigenschappen van jouw droomvrouw, ondanks dat jij haar nog niet hebt ontmoet. Natuurlijk zullen wij deze informatie tot op het bot benutten om jou de juiste vrouwen aan te laten trekken. Er zal nu een visualisatie oefening volgen.

 

Neem de antwoorden over jouw droomvrouw ter hand. Lees het eerste antwoord over de gezamenlijke interesses en zeg: "Morgen kom ik een vrouw tegen die ... " (noem vervolgens de interesse die je hebt opgeschreven). Zeg tegen jezelf "morgen ontmoet ik een vrouw die over tien jaar ........" (noem vervolgens hoe jouw droomvrouw zich over tien jaar ziet). "Samen gaan wij ..." (antwoord 3). "Zij is een onafhankelijk mens, net als ik" (antwoord 4).


Herhaal dit minstens tien minuten. Het meeste resultaat zul je hieruit krijgen wanneer je dit een maand lang iedere dag tien minuten herhaalt. Jouw onbewuste moet namelijk weten welke meiden jij leuk vindt! En deze vrouwen zullen jou vervolgens op straat en in kroegen en clubs gaan aanspreken! Hoe simpel kan een methode zijn!


Je kunt het zo gek maken als je wilt. Op de vijfde vraag geef ik mezelf meestal het volgende antwoord: "haar vriendinnen proberen mij ook te verleiden". Zeg je dit niet tegen jezelf, dan zullen haar vriendinnen jou automatisch toch wel proberen te verleiden. Je gebruikt immers mijn techniek. Het gaat erom dat jij de vrouw aantrekt die jij wilt. Of je nou wel wilt of haar vriendinnen jou ook leuk gaan vinden of niet, dat is gewoon een gevolg van Ultradiepe Magnetische Aantrekkingskracht. Je kunt nu nog stoppen, of ervoor kiezen om door te gaan en jouw droomvrouw tegen te komen.