Ultradiepe Magnetische Aantrekkingskracht: Achtergrond

We kennen het allemaal wel. We zitten lekker met onze maten in de kroeg, komt er opeens een lekkere stoot van een vrouw voorbij. Je weet wel, zo'n leuke vrouw met alles erop en eraan. Uiteraard spreek je haar dan aan met de openers uit mijn eerdere artikelen, maar er is maar een kleine kans dat zij geen vriend heeft. Heeft ze geen vriend, dan heb je dus ook nog eens kans dat zij zo'n single vrouw is die erin gelooft dat zij over vijf jaar pas haar toekomstige vriend tegenkomt, zo een vrouw die haar leven als een theepauze ziet. Zo een vrouw die jou afwimpelt alsof je niets bent. Zo een vrouw die jou als tweederangs mens gebruikt.

 

Kom je zo'n vrouw tegen dan kun je wel dubbel balen. Je wordt niet afgewezen omdat ze een vriend heeft, nee nog veel erger: je wordt afgewezen terwijl zij nu geen vriend heeft, je voldeed niet aan haar standaarden. Je gaat vervolgens bij jezelf zoeken waar het aan ligt, is het je stem? Je lengte? Of het feit dat je zo dik of dun bent? Een nieuw complex is snel geboren, wanneer je zoveel waarde blijft hechten aan de afwijzingen van vrouwen. Je denkt dat je geen enkele aantrekkingskracht hebt.

 

Ik zie het dagelijks om mij heen gebeuren, mannen die geen vrouwen durven versieren omdat zij ooit eens zijn afgewezen door een enkele vrouw. Het is te triest voor woorden hoe sommige mannen geloven in een telepathisch netwerk tussen vrouwen: zodra ze een keer door een enkele vrouw zijn afgewezen, denken zij dat ze de rest van de vrouwen ook niet meer kunnen versieren: het is de pest van de eeuw: mannen die geen man meer durven zijn.

 

De mannen waarover ik het heb zijn dertigers die ooit zijn afgewezen door een enkele vrouw, en daarna geen enkele vrouw meer durven aan te spreken. Ondertussen is de stapel seksplaatjes in hun huis kolossaal te noemen. Ze zijn niet meer bereid om contact te leggen met het andere geslacht, door een enkele vrouw die ze tijdens de puberteit heeft afgewezen. En laat het juist deze groep mannen zijn die ik tot meesterversierder kan trainen, door enkele simpele artikelen.

 

Statistisch gezien is zeventig procent van de leuke vrouwen die je tegenkomt al bezet met een "vriend". Kun je nagaan hoe hard het dan aankomt als een vrijgezelle dame je afwijst. Maar waarom jezelf blijven pijnigen met afwijzingen, als jij je eigen succes met vrouwen kunt verbeteren? Wat nu als jij het heft in eigen handen neemt en leert om keuzes voor jezelf te maken?

 

De handvatten die ik je zal geven zijn zo krachtig, dat het niet meer uitmaakt of een vrouw single is, een vriend heeft, getrouwd of gescheiden is. Van kilometers ver zal zij voelen dat jij een aantrekkelijke man bent. Het zal je niet meer kunnen schelen wat ze zegt, want diep van binnen voel jij haar smeken: "Leid me tot een gelukkig leven. Breng me alsjeblieft mee. Jij bent de man om wie ik geef".

 

 

De verantwoordelijkheden bij Ultradiepe Magnetische Aantrekkingskracht

Er zijn enkele gevaren gebonden aan mijn nieuwe methode van Ultradiepe Magnetische Aantrekkingskracht. Er zijn enkele externe factoren waar je rekening mee zult moeten houden. Je krijgt namelijk vrijwel direct na het gebruik van mijn methode een aantal lasten op je schouders. Een aantal "nadelen", haha!

 

Ik zal ze nu maar gaan opnoemen!

 

 

  • Je zult nooit meer negatief over jezelf kunnen denken
  • Je zult jezelf nooit meer schamen of blozen
  • Ook wanneer je er niet zo knap uitziet als de man of vriend van een vrouw, ze zal jou aantrekkelijker vinden
  • Je zult altijd condooms bij je moeten hebben
  • Het is vaak moelijk om te zien of een vrouw goed is in bed: dit zul je naarmate je mijn methode gebruikt wel leren inschatten

 

 

Geestelijke en lichamelijke gevolgen

Er zullen bij de beoefening van Ultradiepe Magnetische Aantrekkingskracht enkele mentale en fysieke veranderingen plaatsvinden. Een aantal belangrijke oefeningen binnen UDMA vindt plaats in de hoek van meditatie en tantra. Deze tantra en meditatie oefeningen zul je blijven uitvoeren terwijl je iedere dag trouw tien vrouwen blijft aanspreken.

 

Lees mijn eerdere artikelen over hoe je vrouwen op straat en in een club of discotheek kunt aanspreken. Spreek je momenteel nog steeds geen vrouwen aan, lees dan eerst die artikelen en zorg dat je die oefeningen onder de knie krijgt, en kom dan daarna terug op dit artikel over ultradiepe magnetische aantrekkingskracht. De informatie over UDMA is geavanceerd en heeft pas nut wanneer jij al veel vrouwen kent!


Naast de geestelijke verlichting die meditatie en tantra jou gaan bieden, zul je ook heel veel moeten sporten. Vrouwen houden nu eenmaal van een goed fit lichaam bij een man. Raar he? Als jij als man ook houdt van vrouwen met mooie borsten? Vrouwen houden nu eenmaal van sportieve mannen. Jij houdt nu eenmaal van mooie borsten bij een vrouw, dus vrouwen houden bij een mooie sixpack bij een man. En dan bedoel ik geen sixpack bier! Jij gaat dus straks drie of vier keer per week fitnessen. Doe jij dit niet, dan is het logisch dat jij nog steeds geen vriendin hebt. Vrouwen houden van sportieve mannen en dat is een feit.

 

Het risico is dus dat jij lichamelijk en geestelijk heel aantrekkelijk wordt voor vrouwen. Tja, dat is even schrikken! Jij kunt je vijftig euro die je normaal gesproken misschien aan de Wallen zou uitgeven nu mooi in je zak steken. Stop dat geld in een potje, want je zult dit geld later nodig gaan hebben wanneer je een make-over zult ondergaan in een volgend artikel van mij. Tot dan: blijf sporten en houd deel twee over UDMA in de gaten!