Gedachten die opkomen wanneer je een mooie vrouw ziet

Je kunt je een beetje opgelaten voelen bij het idee om een mooie vrouw midden op straat op klaarlichte dag aan te spreken. Hoe zal ze op je reageren? Vindt ze je geen engerd of stalker? Wat zullen de omstanders wel niet denken? Misschien staat haar vriend wel om de hoek? Allemaal gedachten die door je hoofd kunnen schieten wanneer ze voorbij loopt.

 

Tientallen zinnen die je zou kunnen zeggen tegen haar schieten eveneens door je hoofd. Geen enkele zin wordt echt geschikt bevonden. Wanneer je eindelijk de moed hebt verzameld om haar aan te spreken, is ze al ver weg, of misschien wel al helemaal uit het zicht. Je maakte je druk over wat haar indruk van jou zou zijn, maar voordat je ook maar iets hebt kunnen doen heeft ze je niet eens opgemerkt. Je hebt geen enkele indruk achtergelaten.

 

Je zat teveel in je hoofd waardoor je niet op tijd was om accuraat te reageren. Het wordt tijd om op een andere manier met deze situatie om te gaan. Anders zul je de resultaten blijven behalen die je met dit gedrag behaalt - in het bovenstaande scenario geen enkele resultaten.

 

 

Een mooie vrouw aanspreken op straat

Waarschijnlijk zijn je gedachten verkeerd over het aanspreken van vrouwen op straat. Vrijwel iedere vrouw vindt het namelijk leuk om op straat te worden aangesproken door zo'n toffe kerel als jij. In een club of discotheek worden vrouwen over het algemeen vaker aangesproken - maar de mannen die haar daar aanspreken zijn vaak aangeschoten door de alcohol die op een uitgaansavond rijkelijk vloeit. Maar jij bent een man die haar op klaarlichte dag aanspreekt, zonder daarbij alcohol te gebruiken om jezelf moed in te drinken. Dat moet wel een soort liefde op het eerste gezicht zijn.

 

Maar hoe spreek je haar nu precies aan? Alleereerst is het belangrijk dat je haar van voren benadert. Zo kan ze zien wie je bent en schrikt ze zich niet een hoedje. Hoe zou jij het vinden als iemand jou van achter een hand op de schouder legt of je aanspreekt? De eerste paar seconden zal je je minstens afvragen of het een rare snuiter die iets engs wil doen. Je weet het maar nooit. Zo zal een vrouw ook wat achterdochtiger zijn wanneer je haar van achter benadert. Benader haar gewoon van voren. Loop om haar heen en benader haar van voren. Trek desnoods een sprint zodat je voor haar komt.

 

Zeg "hoi" of "hallo" en geef aan waarom je haar aanspreekt. Zeg bijvoorbeeld dat je haar zag lopen en dat je haar echt niet kon laten lopen. Of benoem iets aan haar wat je opvalt. Bijvoorbeeld die kleurrijke handtas of die aparte oorbellen. Het beste is om te zeggen wat in je opkomt en van te voren geen openingszinnen te bestuderen. Het moet een natuurlijk verlopend gesprek zijn en geen toneelstuk.

 

Het is zeer belangrijk om haar duidelijk te maken waarom je haar aanspreekt. De vrouw gaat namelijk denken: "Wat wil hij eigenlijk van me?". Door te zeggen dat je haar niet kon laten lopen en haar echt beter wilt leren kennen, of verzin desnoods een smoes als je dat niet durft, beantwoord je eigenlijk die vraag. Ze zal zich dan ook meer openstellen voor een kort gesprek. Of een langer gesprek met daarbij een drankje, als het jullie beiden bevalt.

 

Het is de bedoeling dat je een kort gesprekje met haar hebt. Houd het luchtig en stel jezelf voor. Probeer langzaam en ontspannen te praten en schouders naar achteren. Misschien zul je het in het begin moeilijk vinden om ontspannen te blijven, maar naarmate je vaker een vrouw op straat hebt aangesproken zal het je steeds gemakkelijker afgaan. Het is een kwestie van doen om over die eerste angsten heen te komen. Want door het aanspreken van vrouwen groeit je zelfvertrouwen - of ze je nu afwijst of niet.

 

 

Waar kun je een vrouw aanspreken?

Eigenlijk kun je overal vrouwen aanspreken. Het kan op straat zijn, maar ook op het strand of in een park. Het enige dat je nodig hebt om een vrouw aan te spreken is een mooie vrouw die in de buurt is. De winkelstraat is bijvoorbeeld een goede plek. Je kunt ook specifieker te werk gaan. Houd jij van sporten, probeert dan eens een leuke vrouw aan te spreken die net een fitnesscentrum uitloopt. Houd je van lezen, dan weet je zeker dat een vrouw ook van lezen houdt wanneer je haar in de boekenwinkel tegenkomt en aanspreekt.