Vrouwen aanspreken tijdens het uitgaan

Veel mannen zien het uitgaan in clubs en discotheken als een manier om vrouwen te ontmoeten. Toch zie je in veel discotheken hetzelfde gebeuren. Aan de ene kant van de club staan alle mannen met een biertje in hun hand om zich heen te staren. Aan de overkant staan alle vrouwen, zich vervelend en wachtend totdat iemand ze aanspreekt. Wie het nooit is opgevallen zal de volgende keer toch eens hierop moeten letten in de een discotheek. Het is namelijk in bijna iedere club het geval. Hoeveel mannen zie je daar een gesprek hebben met een aantrekkelijke vrouw? Waarschijnlijk kun je ze op een enkele hand tellen. Behoor jij tot de groep die de passieve houding aanneemt van langs de kant staan en geen vrouwen aanspreken? Dan kan dit artikel wellicht bij jou die benodigde verandering aanbrengen om tot actie over te gaan. Want het hele verleidproces draait om actie en initiatief nemen.

 

Initiatief en actie ondernemen zijn de sleutels tot succes. Tevens zijn dit superaantrekkelijke eigenschappen. Je zult een vrouw namelijk nooit vervelen. Jij neemt de touwtjes in handen door initiatief te nemen. Laat ik het zo zeggen: zet nu je computer uit en spreek direct vijf vrouwen op straat aan. Jij hoeft dan het artikel niet meer te lezen. Ben je echter nog steeds aan het lezen, lees dan toch de volgende tips voor het aanspreken van vrouwen tijdens het uitgaan eens door en gebruik ze de eerstvolgende keer dat jij die lekkere stoot tegenkomt.

 

 

Aanspreekangst bij het uitgaan

Het komt bijna nooit voor dat je geen enkele vrouw in de club of in de discotheek aantrekkelijk vindt. Er is dus een andere reden waarom jij niet bezig bent met vrouwen aanspreken tijdens het uitgaan. Eén van die redenen is angst voor afwijzing. Want geef toe: niemand zit erop te wachten om een glas wijn over zich heen gegooid te krijgen...

 

Maar gebeurt dit wel? Zijn vrouwen wel echt zo onbeschoft om een lieve verlegen jongen die haar iets aardigs wil zeggen, onder te gieten met wijn? Is dit scenario niet iets dat zich alleen maar in films, en daardoor in onze eigen gedachten, afspeelt? Regelmatig spreken mijn vrienden en ik vrouwen aan in bars, clubs en discotheken. Ik heb nog nooit gezien dat een jongen op een lullige manier door een vrouw wordt afgewezen in de club. En al helemaal geen glazen wijn die over een man worden heen gegooid. Ze zal hoogstens zeggen dat ze geen interesse heeft, maar dat is geen lullige manier.

 

De reden dat je momenteel niet bezig bent met het aanspreken van mooie vrouwen tijdens het uitgaan, zit dus tussen de oren. Toch is deze angst voor afwijzing de reden dat je in discotheken vaak ziet dat aan de ene kant alle vrouwen staan, en aan de andere kant alle mannen. Het ontbreekt de meeste mannen eigenlijk aan zelfvertrouwen om een mooie vrouw aan te spreken.

 

Maar wat is dat dan voor rare gedachte, dat iemand die wij niet eens echt kennen, ons kan afwijzen? De enige die jou kan afwijzen zijn je dierbaren. Dat zijn je vrienden en je familie.

 

 

Spreek haar aan tijdens het uitgaan

Maar wat nu als de enkeling - jij dus - haar wel durft aan te spreken? Zal deze persoon niet overkomen alsof hij een megadosis zelfvertrouwen heeft? De aanspreekangst van alle andere mannen is dus eigenlijk in jouw eigen voordeel te gebruiken. Want als jij de enige man bent die haar op een normale manier durft aan te spreken, dan moet jij wel een megadosis zelfvertrouwen hebben! En dat begrijpt deze vrouw ook! In haar ogen heb je dus zelfvertrouwen zodra je haar aanspreekt.
 
Nu je dit weet dat het overkomt alsof je zelfvertrouwen hebt, denk je dan ook dat je dan nog kunt falen? Zij ziet een winnaar staan, iemand die niet net als de andere mannen langs de muur staat, met een biertje vasthoudend voor de borst, zichzelf in feite beschermend tegen de "concurrentie". Maar zij kunnen niet van concurrentie spreken, want zij doen niet mee in het spel. Zij spreken niet aan.
 
Stop dus met die smoezen in je hoofd en stap op die mooie dame af. Dat is je plicht!